Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dieetdagboek (Update III)

Geschreven door Support op March 13, 2012

We zijn een week verder en hebben een nog betere versie van het dieetdagboek! Wij hebben het oude sportdagboek geïntegreerd in het dieetdagboek. Afgelopen weken heb je al kunnen lezen over de introductie van het dieetdagboek en de verbeteringen met betrekking tot de consumpties.

Sport- en/of bewegingsactiviteiten
Zoals je kunt zien hebben we het oude sportdagboek geïntegreerd in het dieetdagboek. Nu kun je, net als de consumpties, snel en makkelijk je sport- en/of bewegingsactiviteiten toevoegen aan je dieetdagboek.Browser
Iedereen heeft een voorkeur voor wat betreft de browser die je gebruikt om een website te bezoeken. Wij doen ons best om de website optimaal te laten werken in verschillende browsers. Zwaar verouderde browsers werken niet meer naar behoren. Zorg daarom dat je altijd de laatste versie van je favoriete browser gebruikt.

Het dieetdagboek is succesvol getest in:
Internet Explorer 7, 8 en 9
Google Chrome (tip!)
FireFox
Safari (Ipad)

Volgende update?
 • Een nog betere versie van de "dag herhalen" functionaliteit.
 • Grafieken worden over een langere periode weergegeven.


 • Houd de nieuwspagina in de gaten voor het laatste afslanknieuws van de Experts en updates van ontwikkelingen van de website.

  Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Plaats gerust een reactie onder dit artikel, alle feedback is welkom.
  Onbekend
  March 14, 2012 om 04:58
  Misschien nog een kleine suggestie in het dieetdagboek: bij de datumselectie gewoon 2 pijltjes om een dag terug of een dag verder te gaan
  Onbekend
  March 14, 2012 om 13:56
  ik vind het helemaal top!
  March 16, 2012 om 07:46
  Dank je wel.
  March 16, 2012 om 10:10
  Ik zou graag de grafiek weer terug hebben, dat zorgt voor meer overzicht. En op zijn minst een optie om je calorie-inname en -verbruik van een week en-/of maand op een rijtje te zien. Nu kan je alleen maar per dag terug kijken, dat zorgt voor een minder goed beeld. De manier van invoeren en weergave per maaltijd vind ik overigens wel een verbetering! :)
  March 18, 2012 om 05:45
  Ik mis veel functies op mijn telefoon.. Zoals de lijst waarin staat welke dag je wat zou moeten wegen om op schema te lopen, en het voedingsdagboek ben ik volgensmij ook kwijt..
  March 22, 2012 om 01:40
  Ik zie uit naar die grafiek waarbij je hele maand kan overzien, zoals bij het oude eet- en beweegdagboek. Het stimuleert erg om te gaan sporten als je die leuke uitschieters ziet!
  Verder ook blij met de verbeteringen. Alleen het cirkeldiagram van vochtinname is wat mij betreft overbodig (ik ga echt al m'n thee niet invoeren), maar misschien vindt iemand anders dat wel fijn.
  Het invullen gaat nu wel weer lekker snel!
  Onbekend
  March 25, 2012 om 07:17
  Ik houd men calorie-intake zelf bij in een excel bestand omdat op de site moet je echt elk product enzo erbij zetten. Is me wat veel werk om alles te noteren wat ik de hele dag eet. Zou het kunnen om bvb de calorie-intake van één dag gewoon te kunnen invullen manueel. Ipv alle producten enzo te moeten ingeven...? Just asking.

  XxX
  March 26, 2012 om 08:02
  Ik vind het dieetdagboek fantastisch. Helemaal vanuit de gebruiker gedacht. Reuze bedankt. Alleen één pijnpunt: het "met de hand" invoeren van calorieën lukt me niet. Blijft stokstijf op 0 staan. Michiel
  March 27, 2012 om 05:10
  de link van product toevoegen werkt niet....
  April 4, 2012 om 00:38
  Ik wacht vol spanning op die grafiek over een langere periode. Vond ik altijd een prettige manier om te zien hoe ik het aan het doen ben, mis dat nog steeds! Verder werkt t prima.
  (Product toevoegen werkte inderdaad bij mij ook niet, heb nog niet gecheckt of dat al hersteld is.)

  April 29, 2013 om 06:11
  Misschien nog een kleine suggestie bij Sport- en/of bewegingsactiviteiten: zou het niet handig zijn als de tijden die je invult onderaan bij elkaar worden opgeteld, zodat je meteen ziet of je alle 24 uren hebt ingevuld. Hoofdrekenen kan natuurlijk ook ...
  May 3, 2013 om 03:47
  Geregeld vallen ergens gedurende de dag de gegevens van een consumptie weg. Het produkt staat nog wel in de lijst van die dag maar niet meer het aantal calorieen etc.
  De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

  Nog geen lid?

  Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

  Heb jij ook Twitter?

  Deel dit artikel

  LinkedInFacebookGoogle+

  Rubrieken

  Trefwoorden